Dit betaal je op Coachella 2023 voor 2 burrito’s en 2 koffie

Courtesy of Coachella – Charle Reagan Hackleman @ Coachella 2017

Coachella 2023 blijkt een dure grap te zijn. De hoge kosten van eten en drinken op het Amerikaanse festival vallen de bezoekers erg tegen. Online delen de festivalgangers ervaringen van hun vrijwel lege portemonnee.

Dit jaar headlinen BLACKPINK en Bad Bunny het Californische evenement, dat elke editie weer zorgt voor de nodige sensatie. Coachella staat bekend als een festival waar veel influencers naar afreizen. Na het eerste weekend kan iedereen daardoor online meesmullen van de torenhoge prijzen die worden neergelegd voor kleine maaltijden.

@jackietanti

the shittiest part of coachella 🙃😵‍💫

♬ original sound – jackie tanti

Hoeveel kosten twee burrito’s en een koffie?

Een tiktoker filmde haar ervaring op Coachella 2023. Het filmpje van haar ontbijt ging viral. Ze betaalde voor twee grote ijskoffies en twee breakfast burrito’s maar liefst $63. In de comments wordt hevig gespeculeerd of de burrito’s van goud zijn gemaakt.

Wat leg je neer voor een drankje op Coachella?

Een andere tiktoker deelde ook haar menu op Coachella. Het meest shockerende moment in de video is wanneer ze per wodka cola $26 afrekent. Voor twee maaltijden en drie drankjes was ze in totaal $124 kwijt.

Nederlandse ervaring van het festival

Ook Nederlanders waren van de partij op het festival afgelopen weekend. Instagram-gebruiker Marije maakte een video over de kosten van Coachella 2023. Ook voor haar is het tripje duur uitgevallen. Ze deelt in de video wat ze uitgaf aan eten en drinken in een weekend, het totaal komt neer op €424,-

Ook de ticketprijzen voor een weekend Coachella zijn opzienbarend hoog. Voor een weekendpas betaal je $549 dollar. Daarnaast moet je ook nog naar het festival zien te komen. Er zijn shuttlebus kaarten voor $120 die je het hele weekend kan gebruiken.

Coachella Logo

Coachella 2023

Locatie
Verenigde Staten
Indio, Verenigde Staten
Datum 14-23 april 2023
Line-up
BLACKPINK
Bad Bunny
Frank Ocean
Tickets Niet meer beschikbaar.