Early birds voor Paaspop 2024 in recordtijd uitverkocht

Paaspop 2019
Photo: (Paaspop 2019)

Paaspop 2023 zit nog vers in ons geheugen maar de super early birds voor de editie van volgend jaar zijn alweer helemaal uitverkocht.

Vandaag om 19.00 uur gingen de super-early en early bird tickets voor Paaspop 2024 in de verkoop. Dat het festival populair was wisten we al maar dit zag niemand aankomen. Binnen 39 minuten, een record, waren namelijk alle kaarten in de voorverkoop uitverkocht.

Paaspop vindt volgend jaar plaats op 29, 30 en 31 maart in Schijndel. Op Instagram liet de organisatie weten dat er tijdens de voorverkoop maar liefst 30.000 weekendkaarten zijn verkocht. Het lijkt erop dat het festival elk jaar weer groeit in populariteit. Vorig jaar duurde het namelijk vier dagen voordat alle super early birds waren uitverkocht en dat ging nu al een stuk sneller.

Overige tickets

Voor de editie van 2023 gingen vorig jaar in medio november nog de overige kaarten in de verkoop. Het is te verwachten dat dit jaar ook weer zo zal zijn. Hier zullen hoogstwaarschijnlijk ook dag- en vip kaarten bij zitten, aangezien het in de voorverkoop enkel mogelijk was om weekendkaarten te kopen. Hoe duur deze kaartjes zullen zijn en wanneer ze precies in de verkoop gaan is ook nog onbekend. De super-early birds waren dit jaar €179,- en early birds waren €189,-. De prijzen voor normale weekend kaarten zullen dus sowieso daar boven liggen.

Paaspop 2023

Ondanks dat afgelopen editie wat modderig begon is 2023 weer een super jaar geweest voor Paaspop. Elke bezoeker heeft weer kunnen genieten van de kermis in Schijndel. De tent van het hoofdpodium stond meerdere malen vol zoals bij Goldband en Armin van Buuren. Maar ook de unieke dingen zoals Loco Royal en Disco Snolly bleken een groot success. Voor nu is het festivalseizoen in ieder geval goed ingeluid en kunnen we ons ook al stiekem gaan verheugen op de Paaspop editie van 2024.

Paaspop Logo

Paaspop 2024

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 29-31 maart 2024
Tickets Niet meer beschikbaar.