Glastonbury 2023 lanceert Willy Wonka ticketloterij

Photo: Kris Williams

Tony’s Chocolonely kruipt in de huid van Willy Wonka. In samenwerking met Oxfam geeft het Nederlandse bedrijf vijf paar tickets weg voor Glastonbury 2023.

Geen kaartjes voor Glastonbury 2023 kunnen scoren, maar wel fan van chocolade? Zorg dan snel dat je een aantal Tony’s Chocolonely repen in huis haalt. Geheel in Willy Wonka-stijl, heeft Tony’s Chocolonely namelijk in vijf van hun limited-edition repen golden tickets voor het festival verstopt. Deze zijn online of in de winkels te verkrijgen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een Tony (of tien) in je winkelkarretje gooien. De repen zijn te verkrijgen tussen 17 april en 16 juni 2023 en de gehele opbrengst gaat naar Oxfam.

Golden ticket

Golden ticket gevonden? De winnende verpakkingen bieden alle details over hoe de prijs kan worden opgeëist. Het verzilveren van de tickets gaat aan de hand van een unieke (QR) code. Ben je de gelukkige, dan ontvang je maar liefst twee tickets. De tickets geven toegang tot het volledige festival. Voorwaarde is wel dat je achttien jaar of ouder bent bij deelname.

Glastonbury 2023

Met meer dan 200.000 bezoekers, 3000 acts en 100 podia is Glastonbury het grootste buitenfestival ter wereld. Daarnaast staat het in de top tien van snelst uitverkochte festivals: alle tickets voor de 40ste editie vlogen binnen een uur de deur uit. Met een (golden) ticket kun je dan ook rekenen op fantastische headliners als Guns N’ Roses, Artic Monkeys en Elton John, een breed scala aan muziekgenres en zelfs circus, cabaret en theater.

Glastonbury Logo

Glastonbury 2023

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Pilton, Verenigd Koninkrijk
Datum 21-25 juni 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.