Glastonbury 2023 onthult enorme line-up met Guns N’ Roses, Arctic Monkeys en meer

Guns N’ Roses, Arctic Monkeys en Elton John headlinen Glastonbury 2023. Daarnaast maakt het festival nog eens 51 namen bekend, waaronder Lizzo, Fred Again.. en Royal Blood.

In oktober 2022 kwam het eerste nieuws over Glastonbury 2023 naar buiten: Arctic Monkeys is de eerste naam op het affiche. Kort daarna werden ook Elton John en Guns N’ Roses bevestigd. Het beruchte ‘legends-slot’ is dit jaar voor Yusuf/Cat Stevens. De 74-jarige zanger bestijgt op zondagmiddag de Pyramid Stage.

De organisatie van Glastonbury deelt het affiche voor de editie van 2023 met namen zoals alt-J, Christine and the Queens en Young Fathers. Bekijk de poster hieronder voor alle namen die Glastonbury aandoen:

Glastonbury Festival 2023: Arctic Monkeys and Guns N' Roses to headline -  BBC News

Glastonbury 2023

De 40e editie van Glastonbury vindt plaats van 21 tot 25 juni 2023. Naast fantastische headliners, biedt Glastonbury een breed scala aan verschillende muziekgenres voor jong en oud. Je kunt daarnaast zelfs op grote schaal van circus, theater en cabaret genieten. Glastonbury is het grootste buitenfestival ter wereld en verdient daarmee een plek op de bucketlist van festivalgangers. De kaartverkoop ging zoals elk jaar razendsnel, inmiddels is het festival alweer uitverkocht. Meer informatie over Glastonbury 2023 vind je op de officiële website.

Glastonbury Logo

Glastonbury 2023

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Pilton, Verenigd Koninkrijk
Datum 21-25 juni 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.

Over de auteur ✍️

Eva Wendt

Hi, I'm Eva, 19 years old and I want to work in the music/festival industry. I dont know yet what exactly, because there are many things I like about it. I used to organize my own festival for 6 years and studied IEMES (International Event Music & Entertrainment Studies). I quit this after around 8 months to start working at IFFR (Internional Film Festival Rotterdam). This February I started to write for Festileaks to gain experience in this as well!

Meer van Eva