Dit is ‘m dan: het magische festivalbandje van Tomorrowland 2023

Photo: Monique Biermans

De voorpret kan nu echt beginnen voor Tomorrowland-gangers: het festivalbandje voor de komende twee edities ligt bij de eerste festivalgangers op de deurmat. Zoals we van het festival mogen verwachten ziet het bandje er weer fantastisch uit.

Traditiegetrouw laat de organisatie van Tomorrowland 2023 de festivalbandjes thuis bezorgen bij het publiek. Verwacht geen goedkoop bandje van plastic of stof: Tomorrowland komt weer met een heus kunstwerk op de proppen. Uit een prachtig pop-up doosje ontvouwt zich een waar kasteel waaronder je het lederen toegangsbewijs voor een van de twee weekenden terug kan vinden.

Wij openden een van de machtige pakketjes en werpen een eerste blik op het festivalbandje:

Photo: Monique Biermans
Photo: Monique Biermans
Photo: Monique Biermans
Photo: Monique Biermans
Photo: Monique Biermans
Photo: Monique Biermans
Photo: Monique Biermans

Tomorrowland Logo

Tomorrowland 2023

Locatie
België
Boom, België
Datum 21-30 juli 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.