Advertisement

Festileaks Tipt: de 8 handigste festivalgadgets

Down The Rabbit Hole 2015
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Nog op zoek naar dingen die je écht mee moet nemen naar je favoriete festival deze zomer? We zijn op zoek gegaan naar onmisbare festivalgadgets en dit zijn de 8 leukste die we vonden.

In onze handige Festival Paklijst vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd festivalweekend. Van een tent tot oordopjes, maar ook powerbanks en drankspelletjes. Hieronder presenteren we je acht handige festivalgadgets die het leven makkelijker maken tijdens een festival.

Oordoppen in bewaarhulsje én met draagkoord

Deze premium festival oordopjes bieden uitstekende gehoorbescherming (26dB demping), zodat je festivals en concerten kunt ervaren zonder gehoorschade. Met een speciaal akoestisch filter behouden ze de muziekkwaliteit en verminderen ze pieptonen. Het comfortabele ontwerp met 3 lamellen zorgt voor een perfecte pasvorm die vrijwel onzichtbaar is. Deze gehoorbescherming wordt geleverd met een draagkoord én een aluminium bewaarhulsje!

Opvouwbare draagtray voor zes bekers

Met de Original Cupkeeper neem je moeiteloos meerdere bekers mee voor je vrienden op festivals en feestjes! Deze herbruikbare bekerhouder van kunststof is zeer compact; bewaar hem gemakkelijk in je tas of hang hem met de geïntegreerde haak aan je tas of riem. Het biedt ruimte aan zes bekers van 18-33cl en is het duurzame alternatief voor de kartonnen biertray.

Inklapbare kruk

Deze handige kruk biedt een compacte en gemakkelijk mee te nemen zitoplossing. Met zijn telescopische ontwerp kan de kruk eenvoudig worden uitgeschoven tot de gewenste hoogte, waardoor je comfortabel kunt zitten en ontspannen. Of je nu wilt uitrusten tussen optredens door, gewoon wat comfort wilt tijdens het wachten of verhoogd willen zitten op de camping, deze kruk biedt het allemaal. Het heeft een draagvermogen tot 180 Kilo én je krijgt er een gratis reiskussen bij.

Universele flessendop

Deze universele dop past op alle waterflesjes die op festivals verkocht worden. De dop is gemaakt van flexibel siliconen en is duurzaam en gemakkelijk schoon te houden. Bovendien is de dop gemakkelijk te openen en sluiten, zelfs in een drukke festivalomgeving. Morsen is verleden tijd, zodat je volop kunt genieten van het festival zonder gedoe met drankjes. Door middel van de sleutelhanger neem je de Partydop ook nog eens gemakkelijk overal mee naartoe.

Opvouwbare waterfles

Met een capaciteit van 600 ml water biedt deze fles voldoende hydratatie. Wanneer leeg, kun je deze eenvoudig inklappen en past het in je broekzak. Hierdoor bespaar je waardevolle ruimte in je tas. Gemaakt van hoogwaardig BPA-vrij siliconen, is de waterfles bestand tegen zowel kou als hitte en lekt deze niet. De stevige siliconen lus dient niet alleen als handige draaglus, maar houdt ook de fles compact wanneer opgevouwen. De ontworpen dop zorgt bovendien voor eenvoudige reiniging, waardoor de waterfles praktisch en veelzijdig is tijdens festivals.

Keycord fleshouder

Op zoek naar een oplossing om je handen vrij te houden op festivals? Dit speciaal ontworpen keycord is de perfecte gadget voor jou! Bevestig eenvoudig je drinkflesje in de stevige siliconen houder met het klemmetje, en het blijft veilig op zijn plaats hangen. Gemaakt van duurzaam polyester, is het keycord comfortabel om te dragen. Met de verstelbare houder, die kan worden aangepast met het clipje, is vrijwel elke 500 ml drinkfles geschikt. Kortom, een onmisbare party gadget voor jouw volgende festivalavontuur!

Keycord bekerhouder

Drink jij niet uit flesjes maar uit bekers? Dan hebben we ook voor jou een oplossing gevonden. Zie hier: de keycord voor jouw festivalbeker!

Digitale alcoholtester

Een digitale alcoholtester is een onmisbare tool op festivals. Met deze handige gadget kun je eenvoudig en snel je alcoholpromillage meten, waardoor je bewust kunt blijven van je alcoholinname en verantwoorde keuzes kunt maken. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om de tester mee te nemen, zodat je altijd kunt controleren of je veilig kunt rijden of gewoon wilt weten wanneer het verstandig is om een pauze in te lassen.

Awakenings Summer Festival Logo

Awakenings Summer Festival 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Line-up
Nicky Elisabeth
Tickets Kopen