Advertisement

6 x gave merchandise van je favoriete festivalacts

Photo: Joris Bakker / Festileaks

Naast optredens bezoeken of albums kopen, is merchandise kopen dé perfecte manier om je favoriete festivalact te steunen. Of het nou een kledingstuk of wat anders is, het is altijd een perfect aandenken aan die ene artiest of band. Wij hebben 6 leuke merchandise-items voor je op een rijtje gezet, zodat je dit eventueel nog voor de Kerst kan scoren.

Foo Fighters shirt

Volgend jaar keert de band van Dave Grohl eindelijk weer terug in de Benelux. Op 7 juli 2024 sluit de band Rock Werchter 2024 af. Ben jij een van de gelukkigen die een zondagticket heeft? Haal alvast wat voorpret in huis door middel van dit shirt, met het klassieke Foo Fighters-logo.

Queens of the Stone Age patch

Dat je fan bent van dé Festivalact van 2023 is zeker iets om trots op te zijn. Dat kan je gerust laten zien door je kleding. Koop deze patch en naai hem op je jas, tas of een ander kledingstuk.

Kendrick Lamar buckethat

Wil jij een aandenken aan de show van Kendrick Lamar op Rolling Loud? Dan is deze bucket hat perfect voor jou!

The National totebag

Via de website van The National kan je deze handige totebag kopen. Zo neem jij met deze merchandise in stijl je spullen mee naar het optreden van de sad dads op Down the Rabbit Hole 2024.

Nothing But Thieves mok

Niets is beter dan je dag beginnen met een lekkere kop koffie of thee. Deze mok van Nothing But Thieves, geheel in de stijl van het nieuwste album, maakt het allemaal nog net iets leuker.

Billie Eilish parfum

Billie Eilish gaf eerder dit jaar een spetterend optreden op Lowlands en Pukkelpop. Het leverde haar de zesde plek op in onze Festivalacts Top 100. Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor de Billie Eilish-fan of gewoon voor jezelf? De superster heeft ook een eigen parfum.