Lowlands 2023 maakt comedyprogramma bekend

Photo Credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Lowlands 2023 maakt het comedyprogramma bekend met onder andere Arjen Lubach, Martijn Koning en Rundfunk.

Natuurlijk gaat er ook weer gelachen worden op Lowlands 2023! Het festival presenteert vandaag het eerste deel van het comedyprogramma voor de Juliet en de Adonis. Naast Arjen Lubach, Martijn Koning en Rundfunk zijn ook Céline Schrama, René van Meurs, Stefan Pop en de vaste gasten van Comedytrain van de partij voor de nodige schaterlach. Ook komt het festival met een eigen awardshow in de vorm van De Gouden ArmadiLLows.

De line-up tot nu toe kun je terugvinden in de aankondiging hieronder.

Lowlands 2023

Het is niemand ontgaan waarschijnlijk, Lowlands 2023 is wederom een uitverkochte editie. Niet zo vreemd natuurlijk met namen als Billie Eilish, Florence + The Machine, Nothing But Thieves en boygenius. Wie nog hoopt op een kaartje kan helaas niet meer rekenen op TicketSwap. Maar moet hopen dat er een kaart vrijkomt op het door Ticketmaster zelf gefaciliteerde doorverkoopplatform, wat eerder dit jaar de nodige kritiek opleverde.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.