Advertisement

Lowlands 2023 presenteert De Jeugd Van Tegenwoordig, John Coffey en meer

De Jeugd van Tegenwoordig, @Kamiel Scholten Fotography

Lowlands 2023 schotelt ons vandaag weer een flink pakket aan nieuwe namen voor. 26 stuks. De grootste blikvangers zijn De Jeugd Van Tegenwoordig, John Coffey, Merol en The Haunted Youth.

De organisatie van Lowlands 2023 is in een gulle bui. We krijgen zomaar 26 nieuwe namen voor het festival van deze zomer. Onder andere De Jeugd Van Tegenwoordig, John Coffey, Merol, The Haunted Youth en Kelela reizen af naar Biddinghuizen. Bekijk de volledige aankondiging hieronder.

Voor ‘De Jeugd’ wordt dit het zevende optreden op Lowlands. De groep staat al jaren garant voor een uitzinnige menigte op het festival.

Lowlands 2023

Lowlands 2023 is wederom een uitverkochte editie. Niet zo vreemd natuurlijk met namen als Billie EilishFlorence + The MachineNothing But Thieves en boygenius. Wie nog hoopt op een kaartje kan helaas niet meer rekenen op TicketSwap. Maar moet hopen dat er een kaart vrijkomt op het door Ticketmaster zelf gefaciliteerde doorverkoopplatform, wat eerder dit jaar de nodige kritiek opleverde. Ben jij erbij op Lowlands? Wat vind jij van de nieuwe toevoegingen? Ons forum is 24/7 geopend.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.