Advertisement

Pinkpop 2023 deelt podiumindeling en tijdschema

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Het puzzelen kan voor alle Pinkpop-gangers nu officieel beginnen. Het festival maakt vandaag de podiumindeling en timetable bekend.

Het programma voor het Limburgse festival was al een tijdje compleet. Met nog maar even te gaan tot Pinkpop 2023 deelt de organisatie dan nu ook de podiumindeling en het tijdschema. Ga jij de hele dag vooraan staan bij de main stage om de grootste acts te zien? Of ben je van plan om nieuw talent te ontdekken in de tent of op de intieme Stage 4?

Het weekend staat weer vol met clashes zoals onder anderen op vrijdag The Haunted Yougth en Electric Callboy. Maar ook Queens of the Stonge Age en GO_A is een lastige keuze.

Het tijdschema is te zien in de officele Pinkpop app of op de website. In de app kan je je favoriete artiesten aanvinken en zo een gepersonaliseerd tijdschema bouwen. Ook kan je instellen dat je een notificatie krijgt vlak voor het optreden, zo weet je zeker dat je niemand mist.

Puzzelen

Op de website en in de app kun je makkelijk jouw persoonlijke planning maken. Via het kopje tijdschema kun je aanklikken welke acts je graag zou willen zien op Pinkpop 2023. Hierbij kan je gelijk zien of er acts zijn die overlappen en op welke stage je moet zijn om je favoriete acts te bewonderen. Het affiche werd recent compleet gemaakt met namen als Altin Gün en Daði Freyr.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Femke Valks

Vanaf 2014 ben ik iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Nog steeds een groot fan van pop-punk. Mijn all-time favoriete band is Green Day, verder vind ik Sum 41, Linkin Park en Muse helemaal geweldig. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig het fotograferen van concerten en het verzamelen van platen. :)

Meer van Femke