Advertisement

Kom zaterdag naar de Festileaks Meet-up op Pinkpop 2023!

Pinkpop festimeeting
Photo credit: Monique Biermans / Festileaks

De Festileaks community is het kloppende hart van ons platform. Zowel voor als achter de schermen dragen duizenden enthousiastelingen dagelijks bij aan een bruisende online gemeenschap. Daar zijn we trots op! Uiteraard zijn we ook aanwezig op het oudste jaarlijks terugkerende festival ter wereld en organiseren we op Pinkpop 2023 een gezellige Festileaks Meet-up. Wees erbij om onze gezamenlijke liefde voor het festivalleven te vieren en elkaar beter te leren kennen.

Of je nou een actieve forum bijdrager bent, af en toe onze stories bekijkt of benieuwd bent welke koppies nou elke dag al die artikelen schrijven: iedereen die Festileaks een warm hart toedraagt is meer dan welkom bij de meet-up!

Natuurlijk houden we rekening met al het moois op het muzikale programma en daarom spreken we zaterdag na afloop van Daði Freyr af. De voetjes kunnen dan bijkomen van al het dansen. Sleep jezelf naar de welbekende Pinkpopletters, waar de meet-up plaats zal vinden vanaf 15:05 uur. Tegelijkertijd speelt Rondé op de South Stage.

Datum: Zaterdag 17 juni 2023
Tijd: 15:05 uur
Waar: Bij de bekende Pinkpopletters (die kun je niet missen!)

De gigantische roze letters vormen één van de meest herkenbare plekken op het terrein. Wie heeft er niet een keer een selfie gemaakt? Daarnaast is het een centrale ontmoetingsplek. Je kan zo weer door naar Sons of op tijd richting Disturbed. De meet-up spot is te vinden in de witte cirkel op onderstaande plattegrond:

Don’t miss de groepsfoto!

Festileaks Meet-ups vinden regelmatig plaats op de grote festivals in Nederland en België. We vinden het super leuk om onze mede-festivalgangers te ontmoeten en zijn benieuwd wat je bezighoudt deze zomer. Natuurlijk recenseren we samen alvast voorzichtig wat we tot nu toe zagen (hoe waren P!nk en The War on Drugs? Of stond je vooraan bij DeWolff?). Ook wisselen we tips uit over wat nog staat te gebeuren op het festival. En natuurlijk is er die altijd beruchte – maar minstens net zo legendarische – groepsfoto. Zet je Pinkpophoedje op, trek je Festileaks merchandise aan en mis hem niet!

We hopen je heel graag te zien bij de meet-up, aanstaande zaterdag op Pinkpop 2023!

Heb je nog vragen? DM ons even via Instagram.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.