Rock Werchter 2023 onthult Mumford & Sons als vervanger Stromae; ook Froukje toegevoegd

Photo: Ben Houdijk

Chapeau! Het is Rock Werchter gelukt om een vervanger van formaat voor Stromae te vinden. Mumford & Sons sluit nu de donderdag van het Belgische festival af.

Nadat Stromae zijn gehele tour annuleerde zat de organisatie van Rock Werchter 2023 met de handen in het haar. Want hoe vang je het annuleren van zo’n grote act in korte termijn op?

Mumford & Sons zouden vanaf begin juli toeren in Europa. Ze reizen speciaal voor Rock Werchter enkele dagen eerder af. ​Het concert op donderdag 29 juni wordt de eerste Europese show van Mumford & Sons in meer dan drie jaar.

Meer nieuws: Nathaniel Rateliff & The Night Sweats hebben de hele tournee afgezegd, waaronder dus Rock Werchter. Froukje neemt de spot op donderdag over. Ook Berre (u wel bekend van TikTok) komt nieuw op Werchter line-up en opent op vrijdag de KluB C.

Zie hieronder de geüpdate festivalposter van Rock Werchter 2023.

Tickets Rock Werchter 2023

Wie Mumford & Sons wil zien op Rock Werchter 2023, kan nog een dagkaart kopen. De donderdag van het festival is nog niet uitverkocht, net als de vrijdag. Wie graag een heel weekend wil vertoeven in Werchter heeft helaas pech. De combitickets zijn al geruime tijd uitverkocht. Wel is er een wachtlijst geopend indien er nog kaarten beschikbaar komen voor het weekend. Dit geldt ook voor de dagkaarten voor de uitverkochte zaterdag en zondag.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.