Zoveel kost één dag festivallen op Graspop 2023

Ambiance op Graspop 2023. © Stijn Verbruggen

Festivals worden duurder en duurder, net als eigenlijk alles tegenwoordig. Maar hoeveel geld ben je nu echt kwijt na een warme dag op Graspop 2023?

Deze zomer is Festileaks weer op tientallen festivals. Om in kaart te brengen hoe de verschillende evenementen zich tot elkaar verhouden, vergelijken we de prijzen.

Tickets en vervoer

Een dagticket kost €119. De camping is in principe gratis, tenzij je voor één van de luxueuzere opties op Camping Inferno kiest.

De pendelbus vanaf het station in Mol is ook gratis. Mocht je toch liever met de auto gaan, kost een parkeerkaart €20 telkens je de parking opnieuw oprijdt.

Muntprijs

De virtuele ‘Skully’-munten kosten 3,5 euro per stuk. Ze worden opgeladen op je festivalbandje of op een speciale betaalkaart.

Eten en drinken

Natuurlijk hangen de kosten van je festivaldag nogal af van hoeveel je eet en drinkt. Gewone pils kost op Graspop 3,5 euro, evenveel als frisdrank. Eten kost meestal tussen de 7 en de 20 euro. Dat telt snel op: wij gaven donderdag meer dan 40 euro uit aan drinken en één pak frieten met bijbehorende snack.

De eindafrekening

Dagticket €119,-
Parkeren€20,-
Eten en drinken€40,-
Totaal€179,-
Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2023

Locatie
België
Dessel, België
Datum 15-18 juni 2023
Line-up
Machine Head
Guns N' Roses
Disturbed
Tickets Niet meer beschikbaar.