Rock Werchter reageert op klachtenstorm The Barn: extra scherm en poortjes toegevoegd

Er werd de afgelopen dagen veel geklaagd over de drukte aan The Barn op Rock Werchter. Veel festivalgangers konden de concerten op het tweede grootste podium van het festival namelijk niet bijwonen, omdat die vol was. De organisatie neemt nu maatregelen.

Bij het concert van Iggy Pop donderdag wilden er al veel meer mensen binnen in de Barn dan erin konden. Maar bij Editors vrijdag kon je pas echt over de koppen lopen in de wijde omgeving van de grote nieuwe tent.

Om de omstandigheden te verbeteren en de hinder te verminderen, installeerde de organisatie vannacht dranghekken met poortjes aan de ingang van de Barn. Daarnaast is rechts van de inkom nu ook een tweede scherm inclusief PA-systeem geplaatst.

Dat zou moeten helpen om de mensenstroom te managen bij onder meer de grote drukte die verwacht wordt bij de concerten van Fred again.. zaterdag en Rosalía zondag.

Maar de capaciteit van de tent blijft uiteraard hetzelfde, dus goed op tijd komen blijft de boodschap.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.