Bekijk hier de Pukkelpop 2023 livestream

Photo: Jokko

Pukkelpop 2023 verwelkomt dit weekend grote sterren als Billie Eilish, Florence + the Machine en The Killers. Kun je er niet bij zijn, maar wil je het toch meekrijgen? Dan kun je kijken naar de officiële festival livestream!

De livestream van Pukkelpop 2023 begon vrijdag 18 augustus vanaf 16:00 uur. Het is niet bekend welke acts precies worden uitgezonden of wanneer. Wel kun je inmiddels ook performances van eerdere dagen terugkijken, zoals die van Joost, Bombay Bicycle Club en Froukje.

Naast bovenstaande namen spelen ook onder meer M83, Angèle, boygenius, Macklemore en YUNGBLUD op het Belgische topfestival.

De stream is te kijken via de website van Pukkelpop en wordt georganiseerd door Proximus. Via onderstaande button bereik je de uitzendingen.

Meer livestream plezier? Ook Lowlands vindt dit weekend plaats. Daar worden onder meer de shows van Billie Eilish, Underworld en Nothing but Thieves uitgezonden. Check hier alle info over de Lowlands 2023 livestream.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2023

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 17-20 augustus 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.