Advertisement

DGTL komt met techno-nacht tijdens ADE met Paula Temple, Dax J en een wel heel bijzondere B2B

DGTL is al jaren een onmiskenbaar onderdeel van Amsterdam Dance Event. Ook deze oktober zijn ze weer aanwezig met maar liefst zes shows, waaronder op zaterdag een dikke techno-nacht. Tickets zijn nog beschikbaar.

De zaterdag van DGTL tijdens ADE belooft een hoogtepunt te worden. Overdag is het dan tijd voor de take-over van The Blessed Madonna met haar ‘We Still Believe’-feest. Ze nodigt dan ook nog Palms Trax, fka.m4a en special guest Róisín Murphy uit voor een speciaal solo-optreden (dikke sneak peak tip: haar Boiler Room sessie van vorige maand), dus dan is de NDSM-loods al flink opgewarmd.

Techno nacht

Maar pas echt knallen wordt het in de nacht, wanneer er een flinke techno-sessie staat gepland. SPFDJ gaat de dansvloeren laten trillen met snelle, hard-hitting techno en inclusief flarden electro, acid, hardcore en trance. Vorig jaar al deed de set zelfverklaarde ‘noisican’ Paula Temple tijdens deze DGTL-nacht zelfs het water langs de werf kolken en dit jaar zet ze het nog een tandje harder aan. Ook Dax J is terug voor de derde keer op rij, en LSDXOXO en Lee Ann Roberts staan deze nacht garant voor goede portie powerhouse.

Maar het meest bijzondere wapenfeit komt via een wel heel bijzondere B2B; zo eentje die je eigenlijk alleen maar tijdens ADE ziet gebeuren. Op deze zaterdagnacht schuiven namelijk Helena Hauff en Héctor Oaks bij elkaar aan, voor een bij voorbaat legendarische set.

De strikt analoge en rauwe stijl van Helena Hauff lijkt op papier een geweldige combi met Héctor Oaks, die bekend staat om zijn bijzondere trackkeuzes en één van de meest gewilde namen uit de Spaanse underground is. Moet je bij zijn, dus!

De timetable van de zaterdagnacht van DGTL ADE is zojuist bekendgemaakt. Bekijk op de site van DGTL ADE wanneer je vooraan moet staan op welke plek om je favoriete act te checken.

Early bird tickets zijn al gevlogen, maar wie snel is, haalt nog een Regular Ticket à 64,50 voordat de prijzen weer verder stijgen. De ticketshop vind je hier.

Amsterdam Dance Event Logo

Amsterdam Dance Event 2023

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 18-22 oktober 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen