Bruce Springsteen naar Goffertpark en festivalpark Werchter

Photo: Danny Clinch

Bruce Springsteen gaat verder touren in 2024. The Boss heeft het Goffertpark opgenomen in de tourdata. Ook keert hij terug naar het festivalpark Werchter.

Onlangs kondigde Bruce Springsteen al aan in 2024 shows in Amerika en Canada in te halen, die hij moest afzeggen wegens ziekte. Nu zijn zoals verwacht ook Europese data toegevoegd aan de tour. Het Goffertpark heeft Bruce voor 27 juni gestrikt. Voor de Belgische fans is The Boss te zien op 2 juli. Na een onvergetelijke show op TW Classic 2023, keert hij slechts een jaar later alweer terug naar Werchter. Deze keer niet op TW Classic, maar voor een los concert.

Uiteraard zal Bruce zijn E-Street Band mee nemen op de tour. Samen zullen ze zeker weten weer knallende shows neer zetten. Na alle goede recensies over zijn huidige Europese tour kan het ook bijna niet anders.

Kaartverkoop 

Wie kaarten wil voor de Belgische show, zal op tijd klaar moeten zitten. Afgelopen editie was het namelijk binnen enkele minuten uitverkocht. De kaartverkoop voor de editie begint op 3 november 10:00 uur en een kaartje kost €138,-. Het optreden in Nijmegen kost je minstens €123,20. Naast deze shows in België en Nederland gaat The Boss ook verder met zijn Europese tour. Zo staan ondermeer Italië, Spanje en Zweden ook op de planning voor 2024. 

The Boss

Bruce Springsteen, ook wel bekend als The Boss, mag volgend jaar alweer 75 kaarsjes uitblazen. Dat merkt ook zijn lichaam. Onlangs werd bekend dat hij behandeld wordt voor maagzweerziekte. Inmiddels heeft de band laten weten dat het al beter gaat met de zanger. En dat hij dankbaar is voor alle lieve berichten die hij ontvangen heeft: “Thanks to all my friends and fans for your good wishes, encouragement, and support. I’m on the mend and can’t wait to see you all next year.” 

Getuige de nieuwe tourdata lijkt het herstel door te zetten, en is Springsteen volgend jaar in zowel Noord-Amerika als Europa te zien. Of er nog data worden toegevoegd aan het schema is niet bekend, wel lijkt er nog ruimte te zijn voor Glastonbury. Met het concert in Nijmegen lijkt een doorkomst op Pinkpop 2024 in ieder geval geen optie meer.