Advertisement

Ed Sheeran voegt meer steden toe aan stadiontour in 2024

Ed Sheeran

Ed Sheeran verrast zijn fans met groot nieuws over zijn stadiontour van 2024. De Britse singer-songwriter kondigt aan dat hij extra steden in Azië en Europa heeft toegevoegd aan zijn aanstaande +–=÷× (Mathematics) tournee.

De hitmachine uit het Verenigd Koninkrijk zal na het afronden van zijn Noord-Amerikaanse tour in 2024 nieuwe stadions in zowel Azië als Europa bezoeken. Na het startschot in Azië en een Europese tour in de zomer, ligt er weer een uitgebreide wereldtournee in het verschiet. Op de nieuwe data geeft Ed Sheeran optredens in steden als Tokyo, Malta, Neuhausen en Gdansk.

Veelzijdige setlist

Sheeran belooft een setlist die zowel tracks van zijn recente albums ‘-‘ (Subtract) en Autumn Variations omvat, als klassiekers die iedereen kan meezingen. Hits als ‘Shape of You’, ‘Bad Habits’ en ‘Photograph’ zullen daarbij vanzelfsprekend niet ontbreken op de setlist. Het publiek kan zich ook verheugen op Calum Scott, die als voorprogramma de menigte zal opzwepen in zowel Azië als Europa.

Ed Sheeran speelt op een festival

Ed Sheeran toch wel naar Pinkpop?

Hoewel er nog geen Nederlandse data zijn vrijgegeven, blijft de geruchtenmolen draaien. Vooral na de bevestigingen van Sheeran op grote Europese festivals zoals Lucca Summer Festival 2024, Rock In Rio Lisbon 2024, Hurricane Festival 2024, en Southside Festival 2024 is er veel hoop op een Nederlandse datum. Het is bijna een decennium geleden dat Sheeran optrad op een Nederlands festival. De zanger gaf toen acte de présence op Pinkpop 2014. Een interessante opening in zijn agenda op zondag 23 juni heeft de speculatie aangewakkerd: staat er na ruim 10 jaar een nieuw optreden op Pinkpop 2024 op de planning?