Massive Attack, Queens of the Stone Age en meer naar Electric Castle 2024

beste optredens Pinkpop 2023
Queens of the Stone Age op Pinkpop 2023. Photo credit: Nikki Born / Festileaks

Het begin van de line-up voor de tiende editie van Electric Castle is bekend. Massive Attack, Queens of the Stone Age, Bring Me The Horizon en Chase & Status gaan headlinen. In totaal kondigt het Roemeense festival 34 namen aan voor de editie van 2024.

De eerste namen voor Electric Castle 2024 zijn bekend. Naast vier aansprekende headliners – waaronder Festileaks Festivalacts top 100 winnaar Queens of the Stone Age – kent de voorlopige line-up nog veel meer moois. Zo reist Nina Kraviz af naar het Bánffy kasteel en gaat ook Bonobo een DJ-set spelen.

Line-up

Bekijk hier alle nieuwe bevestigde namen op alfabetische volgorde:

Foto: Lotte Spek / Festileaks

Electric Castle

Electric Castle vindt volgend jaar plaats van 17 tot en met 21 juli in het Bánffy Kasteel nabij Cluj-Napoca, Roemenië. Je vindt er een line-up die electronica, rock en pop combineert. ‘s Nachts is het tijd voor lasers en ligt de nadruk op de dj’s en elektronische acts. Naast de mooie locatie en line-up heeft het festival nóg een groot voordeel: Oost-Europese prijzen.

Het festival scoorde een tweede plek in het Festileaks bierprijzen onderzoek van 2023. Voor €6,88 per liter drink je hier het goudgele brouwsel. De lage prijzen doen gelukkig niet af aan de kwaliteit van het festival. Electric Castle won eerder al een Festileaks Festival Award voor onder andere het beste eten & drinken.

Tot slot de ticketprijzen; ook deze zijn Oost-Europees goedkoop. Momenteel betaal je €119,- voor een Super Early Bird combi ticket. Toegang tot de camping kost €59,-. Beide prijzen zijn exclusief booking fee. Ook krijgt iedereen die op de laatste dag van het festival maximaal 21 jaar oud is, de kans een Youth 21 Pass à €99,- te halen. Deze Winter Sale eindigt woensdag 20 december. Wacht dus niet te lang met het kopen van je tickets.

Enthousiast geworden van de eerste namen op de line-up en de ticketprijzen van Electric Castle 2024? Lees dan ook ons verslag van de 2023 editie.

Electric Castle Logo

Electric Castle 2024

Locatie
Roemenië
Cluj-Napoca, Roemenië
Datum 17-21 juli 2024
Tickets Kopen