Zelfbevestiging: Fear Factory naar Graspop 2024

En daar is alweer de volgende zelfbevestiging voor Graspop Metal Meeting 2024. Nadat het festival vorige week het grootste deel van de line-up bekendmaakte, laat Fear Factory in een Facebook post vandaag weten volgend jaar ook in Dessel te staan.

Fear Factory is de volgende act die zichzelf aankondigt voor Graspop Metal Meeting 2024. Gisteravond speelde de Amerikaanse band nog in Antwerpen. In de reacties op het Facebook bericht hierover besloot de band vannacht openheid van zaken te geven. De groep schaart zich hiermee bij een illuster rijtje acts dat het nieuws te vroeg openbaarde.

Viermaal eerder stond de industrial-metalband op Graspop, voor het eerst al in 1996, op de eerste editie van het festival. De meest recente doorkomst is alweer van 2012 geleden. Hoog tijd dus voor de heren om weer eens langs te komen.

Screenshot van het Facebook bericht waarin Fear Factory de doorkomst op Graspop 2024 aankondigt

Fear Factory

De vorige doorkomst van Fear Factory op Graspop is alweer even geleden. Van de samenstelling die destijds optrad is weinig overgebleven: enkel gitarist Dino Cazares zit nog in de band. Zowel de drummer als bassist zijn tweemaal vervangen, ook heeft de band een nieuwe vocalist. De stem van de originele zanger Burton C. Bell was jarenlang een pijnpunt, zo bevestigt ook gitarist Cazares. Met de komst van de nieuwe vocalist Milo Silvestro staat de band live ook weer zijn mannetje.

Graspop Metal Meeting 2024

Graspop vindt volgend jaar van 20 tot en met 23 juni plaats in Dessel. Hoewel er al bijna honderd namen bekend zijn gemaakt, zullen er nog tientallen volgen. Denk jij al te weten wie er volgend jaar nog meer in Dessel staan? Meng je dan in de gesprekken op het Festileaks forum. In het GMM 2024-topic wordt er lustig op los gediscussieerd.

Liever via WhatsApp in contact komen met andere festivalgangers? Neem dan een kijkje in onze Festifans WhatsApp-community.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Kopen