Zelfbevestiging: Night Verses naar Graspop 2024

Het regent Graspop 2024 namen. Nadat Tool per ongeluk haar doorkomst op Graspop al te vroeg bekendmaakte, maakt haar voorprogramma dezelfde fout: Night Verses staat 20 juni in Dessel.

De aankondigingen voor Graspop Metal Meeting 2024 gaan nog niet al te soepel. Bury Tomorrow kondigde zichzelf al aan tijdens Alcatraz Open Air 2023, Rotting Christ postte de doorkomst al op de eigen site, en bevestigde dit daarna per mail. Niet veel later gooide TOOL een uur voorafgaand aan de officiële bekendmaking alvast de tourdata op de eigen website.

Ook de aankondiging van Machine Head en Scorpions verliep niet vlekkeloos. Machine Head zette de aankondiging alvast op haar Facebook pagina. Graspop postte een concept aankondiging op de eigen Engelstalige website. Deze werd circa een kwartier later offline gehaald. Ook Night Verses lijkt het wachten zat te zijn, en laat alvast weten dat zij 20 juni in Dessel staan.

Graspop Metal Meeting 2024

De eerste namen voor Graspop zijn inmiddels dus bekend. Wie hier nog bij gaan komen is speculeren. Denk jij al wél te weten wie er volgend jaar in Dessel staan? Meng je dan in de gesprekken op het Festileaks forum. In het GMM 2024-topic wordt er lustig op los gediscussieerd. Ook hebben wij een geruchtenoverzicht opgesteld voor de laatste headlinerspot.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Kopen