Bospop komt donderdag met nieuwe namen

Photo credit: Femke Valks / Festileaks (Bospop 2023)

Het is niet lang meer wachten op nieuwe namen voor Bospop 2024. Aankomende donderdag komt de organisatie eindelijk weer met bekendmakingen.

In december vorig jaar werden de eerste namen van Bospop 2024 per ongeluk gelekt via de broncode van de website. Hierdoor wisten we al dat onder andere Toto, John Fogerty en Heart in juli te vinden zijn in Weert. Deze keer staat er nog niks nieuws in de broncode en kondigt het festival zelf nieuwe namen aan voor donderdag.

Kaarten 2024

De kaarten voor Bospop zijn al een tijdje in de verkoop via Ticketmaster. Een dagkaart kost dit jaar €102,50 en een reguliere weekendkaart kost €225,- (allebei inclusief servicekosten). Ook zijn er weer speciale Skydeck kaarten voor €330,- per dag te koop. Met deze kaarten krijg je toegang tot het exclusieve Skydeck met drank en catering en kan je gratis parkeren. Wil je een weekend lang genieten van deze upgrade? Dan ben je €805,- kwijt dit jaar.

Ben jij nog in twijfel over Bospop? Lees dan nu hoe het is om maar liefst 24 uur lang te feesten op dit festival. Of duik in alle nummers die goed werden mee gezongen in 2023, wat elk optreden weer een feestje maakte.

Bospop Logo

Bospop 2024

Locatie
Nederland
Weert, Nederland
Datum 12-14 juli 2024
Line-up
Toto
The Waterboys
Zucchero
Tickets Kopen