Check hier de plattegrond van Paaspop 2024

Er is al genoeg chaos op Paaspop, dus wel lekker om dan op z’n minst de plattegrond een beetje scherp te hebben. Check hieronder waar je de Apollo, Loco Royale, Phoenix en de andere stages van Paaspop 2024 vindt!

De grootste stages van Paaspop liggen rondom het centrale plein. In de Apollo (de grote blauwe tent) vind je alle headliners van het festival, in The Silver Warehouse (te herkennen aan het Heineken ster-logo) de meeste grote elektronische acts. Aan de andere kant van het terrein vind je de Phoenix, waar de meeste bandjes langskomen. Daar vind je ook het centrale horecaplein met de veel eettentjes.

Paaspop 2024 kaart

Check hieronder de volledige plattegrond voor Paaspop 2024, met ook aangegeven waar de toiletten, lockers en EHBO zijn. Klik op de afbeelding om deze full-screen te trekken.

Op zoek naar meer Paaspop? Bekijk hier de timetable, onze tips voor elk type festivalganger of de 9 lastigste clashes.

Paaspop Logo

Paaspop 2024

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 29-31 maart 2024
Tickets Niet meer beschikbaar.