Zaterdagtickets Graspop 2024 uitverkocht

Bring Me The Horizon optreden
Photo credit: Femke Valks / Festileaks

Graspop Metal Meeting 2024 vindt pas plaats van 20 tot en met 23 juni in Dessel. Toch is een groot deel van de tickets al uitverkocht: na de de donderdagtickets zijn nu ook de laatste zaterdagtickets verkocht.

Die dag mogen Bring Me the Horizon en Avenged Sevenfold de hoofdpodia afsluiten, wat ons betreft een ideaal headlinerduo. Dat de bezoekers ook warmlopen voor het headlinerduo lijkt met het uitverkopen ook bevestigd.

Zaterdag

Naast BMTH en A7X kent de zaterdag nog véél meer mooie bands. Zo staan must-sees Brutus en Blind Guardian die dag geprogrammeerd. Naast onder andere kleppers als Limp Bizkit, Architects en Mr. Bungle.

Wil je dit feestje toch écht niet missen, en heb je geen tickets? Wellicht is dan een TicketSwapje een idee. Daarnaast zijn er nog combitickets verkrijgbaar. Voor €309,- geniet je vier dagen van de beste metal en hard-rock.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Kopen