Datum Pinkpop 2025 bekend

Vuurwerk op Pinkpop 2023
P!ink op Pinkpop 2023. Photo credit: Buro Pinkpop

Pinkpop 2024 moet nog goed en wel beginnen, maar de organisatie maakt alvast de datum voor 2025 bekend. Pinkpop 2025 vindt plaats van 20 tot en met 22 juni.

Dat is te lezen in het programmaboekje van Pinkpop 2024. Pinkpop speelt zich dan wederom niet af tijdens Pinksteren, dat in 2025 op 8 juni valt. Het festival vindt een week na Best Kept Secret 2025 plaats en in hetzelfde weekend als onder meer Hellfest en waarschijnlijk Graspop.

Line-up

Pinkpop vindt in 2025 zoals altijd plaats op het Megaland-terrein in Landgraaf. Later wordt bekend wie er op het festival komen spelen, hoewel één act al bekend is.

De geruchtenmolen voor Pinkpop 2025 is vroeger dan gebruikelijk op gang gekomen. Het festival is al bijna rond met een headliner, die zich in de rock-hoek begeeft. De eerste geruchten wijzen naar Muse (die het festival eigenlijk voor dit jaar vast had liggen), Foo Fighters en Bruce Springsteen. Het is echter nog te vroeg om er echt zinnige dingen over te zeggen: na de zomer vind je op Festileaks weer een actueel en compleet geruchtenoverzicht.

De kaartverkoop van Pinkpop begint doorgaans aan het einde van het jaar. Kort daarvoor worden de eerste namen gedeeld, tenzij een grote headliner een eerdere bekendmaking afdwingt.

Wat vond jij van Pinkpop 2024?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Pinkpop 2024! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving plus naar een totaalscore.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards, de publieksprijzen voor festivals.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Festivalterrein
Eten & Drinken
Prijs-kwaliteit
Totaalscore

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen