10.000 wachtenden in rij voor parkeertickets Down The Rabbit Hole 2024

Photo credit: Nikki Born / Festileaks

Een ruime 10.000 konijntjes zien het toch niet zo zitten om met de pendelbus te reizen. Zo veel mensen stonden vanavond in de wachtrij om alsnog een parkeerticket voor Down The Rabbit Hole 2024 te bemachtigen.

Een bizar tafereel op de website van Ticketmaster vanavond. Na lange onzekerheid over wel of niet parkeren en een absurde wachtrij voor pendelbustickets, gingen vanavond om 20:00 extra parkeertickets voor Down The Rabbit Hole 2024 in de verkoop. Hier hadden 10.000 rabbits wel oren naar, waardoor de gevreesde wachtrij er weer aan te pas moest komen.

Net als vele andere festivals wordt het festival in Beuningen ook dwars gezeten door de regenval van de afgelopen weken. Dankzij rijplaten en het wondermiddel van festivalseizoen 2024, olifantengras, kan de verkoop van parkeertickets worden hervat.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.