Harde wind op Down The Rabbit Hole 2024; berg je partytent op

Mainstage Hotot op Down The Rabbit Hole 2023
Photo credit: Thomas Heijligers / Festileaks

Het weer speelt een grote rol tijdens Down The Rabbit Hole 2024. Op de vrijdag vielen er al een paar buien en was een pocho geen overbodige luxe. Op de zaterdag komt het festival met een advies: duw je haringen even extra de grond in en berg je partytent op. Het gaat namelijk hard waaien.

Gelukkig ziet het ernaar uit dat de zon ook gewoon doorbreekt vandaag. Echter komen daar dus flinke windstoten bij. Volgens Buienradar waait het vooral hard tussen 13:00 uur en 14:00 uur met windkracht vijf. Daarna neemt de wind af naar een nog steeds stevige windkracht vier. Vanaf een uur of 22:00 neemt de wind nog verder af naar windkracht drie. Weggwaaien tijdens de wedstrijd Nederland – Turkije zit er dus gelukkig niet in.

Het weer zette de boel voorafgaand aan Down The Rabbit Hole 2024 ook al flink op zijn kop. Zo werden er door de hevige regenval van de afgelopen periode problemen voorspeld met de parkings en stopte de kaartverkoop voor de parkings. Pendelbussen waren de oplossing, maar die waren binnen mum van tijd uitverkocht. Parkeertickets gingen uiteindelijk toch weer in de verkoop, tienduizenden mensen stonden in de wachtrij. Bij aankomst bleek het parkeerterrein er gelukkig goed bij te liggen.

Wat vond jij van Down The Rabbit Hole 2024?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Down The Rabbit Hole 2024! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving plus naar een totaalscore.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards, de publieksprijzen voor festivals.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Festivalterrein
Eten & Drinken
Prijs-kwaliteit
Totaalscore

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.