Dramatische beelden van noodweer op Roskilde 2024

Screenshot TikTok: https://www.tiktok.com/@lasselokoy/video/7251872447773904154

Moeder natuur is de festivals deze zomer niet gunstig gezind. Na de modder op onder andere Graspop, Dauwpop en Lago Lago is het nu ook drama op Roskilde. Tijdens de laatste festival dag vliegen de overgebleven tenten over het kampeerterrein.

De epische of toch gewoon dramatische beelden van het campingterrein op Roskilde 2024 spreken boekdelen. De tenten die in groten getale achtergelaten zijn op de laatste dag – ja, neem je zooi gewoon mee naar huis – veranderen voor de gelegenheid in prima vliegers. Gelukkig hebben we de beelden nog.

@lasselokoy The epic ending of @roskildefestival #trash #campsite #fyp ♬ Can We All Go to Bed – Lokoy

Tijdens het festival zat het weer óók al niet mee. Drie dagen voordat de optredens begonnen was het kampeerterrein al getransformeerd tot een moeras. Even werd er gevreesd voor een aankomende storm, gelukkig bleek deze minder sterk dan gedacht. Zo werd er uiteindelijk toch gewoon genoten van onder andere SZA, Doja Cat, Foo Fighters en Skrillex.