Met deze tip haal je het meest uit je bezoek aan UNTOLD Festival 2024

Photo credits: Alive Coverage – Untold

Festivallen in het buitenland is al een hele ervaring op zich, maar tijdens UNTOLD Festival 2024 in Roemenië krijg je de mogelijkheid om óp het festivalterrein in een hotel te overnachten. Een unieke kans om elke dag in topvorm aan je festivalweekend te beginnen.

Iedereen weet dat een dagje festival een behoorlijke aanslag op je lijf is, laat staan een heel weekend. Dan is een goede nachtrust zeer belangrijk en bij voorkeur wil je dan slapen in een heerlijk bed. Dat kan in de omliggende hotels in het centrum van Cluj-Napoca, maar wil je je ervaring echt naar een hoger niveau tillen dan is er het speciale UNTOLD hotel.

Photo credits: Alive Coverage – Untold

Slapen naast de mainstage

Tijdens het festivalweekend van 8 tot en met 11 augustus wordt het Radisson Blu hotel omgedoopt tot UNTOLD hotel. Geheel gehuld in thema geniet je van een fantastisch verblijf midden op het festivalterrein. Je slaapt dus praktisch naast de mainstage, hoe vet is dat?

Premium faciliteiten

De locatie is op zichzelf al geweldig, maar de faciliteiten maken je festivalvakantie helemaal af. Je vindt er pure luxe, met een fitnesscentrum, een zonneterras en diverse pre-parties tijdens het festivalweekend. Omdat het festival pas later op de dag echt begint, heb je volop de tijd om te sporten of te genieten van de zon. Het weer is er begin augustus heerlijk met temperaturen tussen de 25 en 35 graden.

Een culinaire belevenis

Nieuw dit jaar is de culinaire belevenis door top chefs in het hotel. Deze kun je bij je verblijf bijboeken. Uiteraard zijn er voor deze unieke ervaring maar een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar. Wil jij er zeker van zijn dat jij elitair tafelt in het UNTOLD hotel tijdens jouw festivalweekend? Zorg er dan voor dat je dit etentje op tijd toevoegt aan je boeking!

Photo credits: Alive Coverage – UNTOLD Festival

Het prijskaartje

Klinkt deze unieke ervaring in het UNTOLD hotel jou als muziek in de oren en ben jij van plan om jouw weekend te upgraden in stijl? Dan ben je vast benieuwd naar wat dit je gaat kosten. Prijzen starten vanaf €3.000 euro per kamer voor de hele festivalweek en kunnen geboekt worden per e-mail: [email protected].

Photo credits: Alive Coverage – UNTOLD

Het thema: ‘Human is Nature’

Elke editie komt UNTOLD met een creatief thema. Dit jaar draait het in een nieuw hoofdstuk in het UNTOLD-verhaal om ‘Human is Nature’, een thema dat ons herinnert aan het vergeten feit dat we allemaal onderdeel zijn van de natuur. Het voelt magisch en straalt een gevoel van vrede uit. Volg de socials van UNTOLD om meer te ontdekken over het thema van dit jaar.

Photo credits: Alive Coverage – UNTOLD

UNTOLD Festival

UNTOLD Festival 2024 is een vierdaags mekka voor liefhebbers van voornamelijk elektronische muziek. Het staat bekend om haar gigantische producties met een spektakel van heel veel vuurwerk- en licht en lekker en goedkoop eten.

Voor de 9e editie deze zomer bereidt de organisatie van UNTOLD nieuwe magie voor op 8 podia met een te gekke randprogrammering met verschillende soorten activiteiten. Top DJ’s als Swedish House Mafia, Martin Garrix, Fisher, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Lost Frequencies, Carl Cox, Black Coffee, Solomun en meer zullen deze zomer acte de présence geven op UNTOLD 2024. Naast een hoop elektronisch gebeuk zullen er live acts van wereldniveau op het hoofdpodium te zien zijn waaronder Lenny Kravitz, Sam Smith, Louis Tomlinson, Burna Boy en Tom Grennan. Meer informatie over de tickets, accommodatie en de volledige line-up is te vinden op www.untold.com.

UNTOLD Festival Logo

UNTOLD Festival 2024

Locatie
Roemenië
Cluj-Napoca, Roemenië
Datum 8-11 augustus 2024
Tickets Kopen