Pagina bewerken

Pinkpop 2024

21-23 juni 2024
Nederland
Landgraaf, Nederland

Festivalinformatie

Pinkpop is het oudste jaarlijks terugkerende festival ter wereld. Het festival kent een vaste formule: drie dagen lang, drie van de aller grootste acts van deze planeet, aangevuld met een divers dagprogramma. En veel meer dan dat moet het ook niet zijn. Verwacht geen gigantische randprogrammering of sprookjesachtige locaties. Het draait om de muziek op Pinkpop: kwalitatief goede, bewezen muziek. Op Pinkpop weet je wat je kunt verwachten en dat maakt het ieder jaar weer een gevoel van thuiskomen, daar in Landgraaf.

Datum 21-23 juni 2024
Venue Megaland
Plaats Landgraaf
Organisator Buro Pinkpop
Directeur Niek Murray
Capaciteit 68000
Eerste editie 1970
Advertisement

Poster

Plattegrond

Locatie

Aftermovie

Playlist

Reizen naar Pinkpop

Pinkpop vindt elk jaar plaats in het prachtige Landgraaf. Je kan op verschillende manieren bij het terrein komen. Zo kan je de trein nemen naar station Landgraaf  en vanaf daar gaan er de hele dag door gratis pendelbussen naar het festivalterrein. Je kan ook met de auto komen, voor 40 euro mag je je auto parkeren in de buurt van camping A en B, voor 30 euro bij camping A en voor 15 euro bij camping D.  Je kan je ook laten droppen bij een van de meerdere Kiss & Ride spots. Met de motor ben je ook meer dan welkom en die kan je kwijt bij parking van Relim op de Tunnelweg in Landgraaf. Er is ook een goedkope busservice die vanuit allerlei verschillende steden uit het land afreist naar het festivalterrein. Of ben jij een echte sportieveling en kom je gewoon lekker met de fiets? Dat kan! Er zijn genoeg fietsenstallingen. Dus kortom, je kan op bijna elke mogelijke manier naar Pinkpop afreizen.

Verblijven op Pinkpop

Inbegrepen bij de ticketprijs van Pinkpop 2022 zit het verblijf op de camping. Het festival telt vier campings, A, B, C en de nieuwe luxueuze pinkpop Glampink.  Op de reguliere campings kan je terecht als je een weekendticket hebt weten te bemachtigen. Op de campings zijn wc\\\'s, douches en ontbijttenten aanwezig voor je welverdiende bakkie pleur en croissant. Mocht je nou graag een paar extra centen willen uitgeven om je te baden in wat meer luxe, heeft het festival speciaal voor jou de Glampink in het leven geroepen met voor opgezette tenten variërend van een kleine tweepersoonstent tot een luxe tipi tent. Alle Pinkpop campings gaan open op donderdagavond 16 juni 18:00 uur en sluiten op maandag 20 juni om 12:00 uur. Op Camping B zal er donderdagavond ook al een avondprogramma zijn!