Advertisement

Zaterdagtickets Rock Werchter ook uitverkocht

rock werchter

Na de donderdagtickets zijn nu ook de zaterdagtickets voor Rock Werchter uitverkocht. Op dit moment zijn er alleen nog tickets voor de vrijdag, zondag of het hele weekend te verkrijgen.

Naast de donderdagtickets die eerder al waren uitverkocht, zijn er nu ook geen zaterdagtickets meer te verkrijgen. De organisatie gaf eerder al een waarschuwing dat de tickets hard gingen. Namen als Lenny Kravitz, The Prodigy, Noel Gallagher’s High Flying Birds, Sam Smith en Royal Blood hebben de dagtickets doen uitverkopen.

Rock Werchter meldt dat de dagtickets voor de zondag en de combitickets nu ook bijna op zijn. Er zijn ook nog tickets voor de vrijdag te koop. Mocht je dus heel graag op donderdag of zaterdag naar Rock Werchter gaan, moet je snel zijn met het kopen van een combiticket. Je kunt je ook nog opgeven voor de wachtlijst van zaterdag. Er is bovendien een wachtlijst voor donderdag, maar deze is naar alle waarschijnlijkheid vrij lang.

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 28 juni 2015. De grootste namen op het affiche zijn Foo Fighters, Muse en Mumford And Sons. De ticketverkoop is reeds begonnen en de donderdag is zelfs al uitverkocht. Een combiticket gaat dit jaar voor 226 euro over de toonbank. Een dagticket is voor 95 euro te verkrijgen. Daarnaast dient er nog een campingticket te worden aangeschaft. Check hier alle informatie rondom Rock Werchter 2015.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen