Advertisement

Video: Kendrick Lamar op Made In America 2014

Kendrick Lamar
Kendrick Lamar

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Kendrick Lamar op Made In America 2014.

Kendrick Lamar heeft het afgelopen jaar veel losgemaakt. Op Lowlands heeft hij een memorabel optreden weggegeven en ook zijn album To Pimp A Butterfly wordt door veel mensen de hemel in geprezen. Bovendien staat hij in onze Spotify top 100 van dit jaar. Check deze lijst als je nog wat lekkere nummers uit 2015 wil horen. Verder werd Kendrick deze week bevestigd voor Benicàssim 2016. Helaas konden we geen goede registratie vinden van afgelopen jaar, dus hebben we de opname van Made In America uit 2014 er voor je bij gepakt. Van het optreden op Lowlands zijn nog wel wat losse clips te vinden op YouTube.

Kendrick Lamar

Kendrick Lamar is een Amerikaanse rapper en songwriter uit Amerika. Hij heeft onder andere gewerkt met Eminem, Taylor Swift, Snoop Dogg, Drake en Dr. Dre. Het afgelopen jaar heeft hij twee grote hits gescoord met ‘Bad Blood’ en ‘King Kunta’. Naast zijn optreden op Benicàssim staat hij op 2 juli ook in Hyde Park.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneerknop hieronder!