Advertisement

Opnieuw kaarten beschikbaar voor Glastonbury 2016

Een laatste kans voor iedereen die achter het net viste afgelopen oktober: er komen weer festivalkaarten vrij voor Glastonbury 2016!

Hoewel er nog niks bekend was omtrent de line-up, verkocht Glastonbury 2016 zoals verwacht heel snel uit. Alle 120.000 tickets waren binnen 32 minuten over de digitale toonbank gevlogen. Voor het festival der festivals kon je in de voorverkoop kiezen voor het betalen in termijnen. Iedereen die dit niet of niet tijdig heeft gedaan, is zijn recht op een kaartje kwijt geraakt. Dit betekent dat die kaarten opnieuw in de verkoop gaan.

Verkoop informatie

De organisatie kiest ervoor om alle vrijgevallen tickets opnieuw aan te bieden op twee verschillende momenten. Je krijgt dus een herkansing! De eerste herkansing op donderdag 14 april om 19.00 Nederlandse tijd,  is voor iedereen die een package deal willen aangaan: een festivalticket inclusief busreis. Bij de tweede herkansing, op zondag 17 april om 10.oo Nederlandse tijd, maak je nog kans op een regulier kaartje. De kaartverkoop loopt via de organisatie zelf. Zorg wel dat je jezelf voor die tijd al hebt geregistreerd op de Glastonbury site.

Glastonbury 2016

Glastonbury 2016 vindt dit jaar plaats van 22 tot 26 juni, tegelijkertijd met Down The Rabbit Hole en week vóór Rock Werchter. Glastonbury Festival of Comtemporary Performing Arts, in de volksmond Glastonbury genoemd, is het grootste muziekfestival van Groot-Brittanië. Het is daarom niet vreemd dat de line-up van het festival elk jaar zorgt voor vele speculaties en weddenschappen.

Glastonbury 2016 poster

 

Glastonbury Logo

Glastonbury 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Pilton, Verenigd Koninkrijk
Datum 28-30 juni 2024
Line-up
SZA
Coldplay
Dua Lipa
SZA, Coldplay, Dua Lipa +91 meer
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.