Helft van tickets Pinkpop 2023 binnen twee dagen verkocht

Pinkpop 2019
Foto: Monique Biermans / Festileaks

Wie nog twijfelt om een ticket te kopen voor Pinkpop 2023, moet niet lang meer wachten. Meer dan de helft van de weekendtickets zijn al verkocht. Ook de dagkaarten zijn gewild en gaan als warme broodjes over de toonbank.

Dat laat de organisatie van het festival weten aan de Limburger. Ondanks dat de ticketverkoop afgelopen zaterdag van start ging, zijn al meer dan de helft van de tickets verkocht. Van de 43.000 beschikbare weekendkaarten zijn er al zo’n 30.000 de deur uit. Ook de verschillende dagkaarten zijn erg in trek. Waar de afgelopen editie een grote vraag was naar tickets voor de vrijdag en zaterdag, gaat de verkoop voor de drie dagen dit jaar gelijk op.

Prijsstijging

De stijging in de ticketprijzen lijkt weinig effect te hebben op de kaartverkoop. Weekendtickets zijn €30,- duurder dan de 2022-editie. Gelukkig blijft het gebruik van de camping wel gratis. Ook de prijs van de dagkaarten is gestegen, met €15,-. Wat de prijs van de munten doet, is nog even afwachten, maar ook deze zullen niet goedkoop zijn. Afgelopen editie betaalde men al €3,20,- voor een munt. Heb je je ticket binnen? Dan heb je gelukkig nog een half jaar om te sparen voor de muntjes!

Pinkpop sfeer
Photo credit: Monique Biermans / Festileaks

Pinkpop 2023

Dat Pinkpopkaarten zo in trek zijn is helemaal niet vreemd. De affiche voor aankomende editie is nu al gevuld met fantastische namen. Onder de eerste 29 namen vinden we onder andere headliners P!nkRobbie Williams en Red Hot Chili Peppers. Verder zijn grote namen zoals Queens of the Stone AgeThe War on DrugsMachine Gun Kelly en The Script al bekend.

Heb je je ticket al binnen? Kom dan nu alvast in de stemming door de Pinkpop 2023 afspeellijst keihard aan te zetten! Ben je benieuwd wat andere vinden van de ticketprijzen, headliners en mogelijke nieuwe namen? Neem dan vooral een kijkje op het Festileaks forum.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.