Advertisement

Donnie vervangt Keith Ape op Lowlands 2016

Lowlands
Lowlands, @Kamiel Scholten Fotografie

Balen voor alle fans van Keith Ape: hij cancelt zijn optreden op Lowlands 2016. De Zuid-Koreaan geeft voorrang aan zijn studieverplichtingen. Nu mag Donnie zijn kunsten gaan vertonen in Biddinghuizen.

Met het toevoegen van Donnie aan het Lowlandsaffiche is het hiphopprogramma compleet. De Amsterdammer maakte furore met zijn mixtape ‘Leipie van het plein’ en debuteerde vorig jaar met zijn album MannelogieMocht je dit nog niet bekend in de oren klinken, dan doen de namen waarmee Donnie al heeft samengewerkt dat wel. Zo zijn onder meer Mr. Polska en Vjéze Fur te horen op zijn eerste plaat. Nog meer inbreng van ‘De Jeugd’ is aanwezig in de persoon van producer Bas Bron, die van Mannelogie een nog sterker debuutalbum maakte. Genoeg redenen om Donnie eens live te gaan zien!

Lowlands 2016

A Campingflight to Lowlands Paradise vindt dit jaar plaats op 19, 20 en 21 augustus. Op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen passeert ook dit jaar weer een bonte verzameling aan acts de revue. Niet alleen muziek, maar ook toneel, film, literatuur en comedy komen aan bod op het festival. Met publiekstrekkers als MuseDisclosureThe Last Shadow Puppets en cabaretier Hans Teeuwen is het festival grootser dan ooit. Check ook vooral de programmering en  het blokkenschema. Wil je er bij zijn? Een ticket kost € 175,- exclusief servicekosten en is te koop via de ticketpagina van het festival.

Alvast in de stemming komen? Luister dan naar onze Lowlands Spotify-playlist!

Lowlands Logo

Lowlands 2016

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2016
Tickets Niet meer beschikbaar.