Journalist De Limburger: ‘Radiohead op Best Kept Secret 2017’

Foto: Robin Noordhoek/Festileaks

Na de aankondigingen van Glastonbury en Northside is het de vraag waar Radiohead gaat spelen in Nederland. Pinkpop valt af en ook Lowlands lijkt mis te grijpen doordat het niet binnen de tourdata ligt van Radiohead. Waar staat Radiohead dan?

Volgens een journalist van De Limburger staat Radiohead op Best Kept Secret in 2017. Volgens een betrouwbare bron van deze journalist kunnen we de eerste headliner voor het festival in Noord-Brabant lichtjes opschrijven.

Northside, Open’er en Glastonbury

Dat Radiohead tourt tijdens Best Kept Secret is al duidelijk. Zo staan ze in 2017 al op Open’er (Polen), Glastonbury (UK) en Northside (Denemarken). Vooral de bevestiging van Northside is erg interessant, omdat zij de organisator FKP Scorpio delen met Best Kept Secret. Dit jaar deelden de twee festivals onder andere Beck en Jamie xx. Dat ze volgend jaar weer namen gaan delen is dus zo goed als zeker.

Festivaldirecteur Robert Swarts vertelde eerder dit jaar aan Festileaks dat Best Kept Secret graag Radiohead op hun podium ziet staan. “Radiohead is een van onze droomheadliners. (…) Het zou haalbaar kunnen zijn als alle omstandigheden meezitten. Voor een festival van onze schaal is het geen vanzelfsprekendheid om dat kaliber acts te hebben. Daar heb je af en toe ook een beetje geluk voor nodig”. Het geluk lijkt er nu te zijn voor Best Kept Secret.

Best Kept Secret 2017

Best Kept Secret 2017 vindt plaats op 16 t/m 18 juni in Hilvarenbeek. Informatie over de tickets is er nog niet en ook voor de eerste namen hebben we nog even geduld nodig.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2017

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 16-18 juni 2017
Line-up
Radiohead
Arcade Fire
Run The Jewels
Tickets Niet meer beschikbaar.