Nadat eerder Cigarettes After Sex zichzelf al leakte voor Best Kept Secret is daar nu de volgende. Yussef Kamaal bevestigt de komst op hun Bandcamp pagina. 

Op onderstaande screenshot, aan de rechterkant, zijn allemaal data voor optredens van Yussef Kamaal te zien. Tussen die data staat dus het Best Kept Secret Festival. Dit is al de tweede act die zelf de komst voor naar het festival bevestigt. Naast de twee al bevestigde headliners Radiohead en Arcade Fire en de twee leaks wordt het rest van het affiche wel goed geheim gehouden. Het is wachten op de nieuwe bevestigingen van het festival zelf.

Yussef Kamaal

Yussef Kamaal is een fusion-jazz duo uit London. Yussef Kamaal bestaat uit, geloof het of niet, Yussef Dayes en Kamaal Williams. Vorig jaar kwam hun enige album uit genaamd Black Focus. Het is een instrumentale plaat wat de vele gezichten van jazz laat zien.

Best Kept Secret 2017

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

In 2017 vindt de vijfde editie van Best Kept Secret plaats. Op 16, 17 en 18 juni 2017 worden de bezoekers van het festival verwelkomd op het strand van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Met Radiohead en Arcade Fire zijn er tot nu toe twee headliners bekend. De weekendtickets,  zaterdag- en zondagtickets zijn helaas al uitverkocht. De verkoop voor de vrijdag is nog niet begonnen. Meer informatie is te vinden op de website van het festival of op onze programmapagina.

Wil je meediscussiëren over de andere mogelijke headliner van Best Kept Secret 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum, waar de speculaties al volop aan de gang zijn.

DELEN
Jesse
Moderator op het gezelligste forum. Elk jaar op Rock Werchter te vinden omdat Belgisch bier het beste is. Luistert naar alle uitersten, van metal tot boybands en Babymetal in het midden. Vindt goede covers nog steeds covers.