De derde zelfbevestiging voor Best Kept Secret 2017 is bekend. Kornél Kovács maakt zijn komst naar het festival in Hilvarenbeek bekend. 

Op onderstaand screenshot zijn de tourdata van de Zweedse producer te zien. Op de website staat ook Best Kept Secret 2017 tussen de data.

Na Cigarettes After Sex en Yussef Kamaal is dit al de derde act die zelf de komst naar het festival bevestigt. Naast de twee al bevestigde headliners Radiohead en Arcade Fire en de drie leaks wordt de rest van het affiche vooralsnog wél geheim gehouden. Het is wachten op nieuwe bevestigingen vanuit het festival zelf.

Best Kept Secret

Kornél Kovács

Kornél Kovács is een 31-jarige Zweedse DJ. Voorheen was hij schrijver voor Zweedse kranten. Na dit werk ging hij als gastheer een radio-avontuur aan bij het Zweedse Radioprogramma P3 Dance. In 2009 richtte hij een platenlabel op, waarna hij vorig jaar zijn eerste album uitbracht. In 2017 zal hij een aantal keren in Nederland optreden, waaronder zijn optreden op Best Kept Secret.

Best Kept Secret 2017

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

In 2017 vindt de vijfde editie van Best Kept Secret plaats. Op 16, 17 en 18 juni worden de bezoekers van het festival verwelkomd op het strand van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Met Radiohead en Arcade Fire zijn er tot nu toe twee headliners bekend. De weekend-,  zaterdag- en zondagtickets zijn helaas al uitverkocht. De verkoop voor de vrijdag is nog niet begonnen. Meer informatie is te vinden op de website van het festival of op onze programmapagina.

Wil je meediscussiëren over de andere mogelijke headliner van Best Kept Secret 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum, waar de speculaties al volop aan de gang zijn.