Where The Wild Things Are programma compleet

Woensdagochtend zijn de laatste namen voor The Wild Things Are bekend gemaakt. Onder andere dEUS, Allah-Las en Magnus maken het programma compleet.

Ook Curtis Harding, All We Are, Meatbodies, Jameszoo, Full Crate x Mar, St. Paul en Venz & Saux zijn bevestigd voor het festival in bungalowpark De Eemhof. Eerder werden onder andere Mister And Mississippi, Palace, Death From Above 1979 en Oscar & The Wolf aan het affiche toegevoegd.

Ook het randprogramma is uitgebreid. IndieBingo, Aquajogging gecombineerd met experimentele yoga door Maxim Hartman en Tim den Besten en de Rockabilly Bungalow! Samen met het eerder aangekondigde Rummikub-toernooi is er dus geen ruimte voor verveling!

Where The Wild Things Are 2015 is met deze nieuwe acts compleet. De volledige programmering tot nu toe is te vinden op de website van WTWTA.

Where The Wild Things Are 2015

Where The Wild Things Are wordt voor de derde keer georganiseerd en vindt plaats in Center Parcs De Eemhof in het weekend van 6 t/m 8 maart. Het festival is een zogeheten Weekender en kent geen dagtickets. Een festivalticket is alleen beschikbaar in combinatie met een verblijf in een bungalow. Prijzen variëren tussen de 179 en 209 euro. De kaartverkoop is reeds gestart en verloopt via Center Parcs, online of telefonisch: 0900 – 660 660 0 (€0,50 p.m.).