Volg de Pinkpop Perspresentatie live op Festileaks

Pinkpop Live

Aanstaande woensdag wordt het volledige programma van Pinkpop 2015 bekend tijdens de jaarlijkse perspresentatie in Paradiso. Festileaks doet zoals ieder jaar vanaf ’s ochtends vroeg live verslag via Festileaks.com. Nieuw dit jaar: ook via de Festileaks App is de hele dag alles te volgen.

Vanaf aanstaande woensdagochtend volg je alle ontwikkelingen rondom het Pinkpop 2015 programma via de speciaal in het leven geroepen livefeed op Festileaks.com en de compleet vernieuwde Festileaks App.  Of je nou thuis, onderweg of op je werk bent: dankzij deze livefeeds ben je overal als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de line-up van Pinkpop 2015.

De live feed

In de livefeeds op de website en in de app worden alle publicaties op onze verschillende (sociale) kanalen gebundeld in één overzicht dat zichzelf ververst. De pagina’s zijn volledig responsive en daarmee optimaal te bezoeken op alle devices: zowel op je desktop als via je telefoon of tablet.

Extra technische capaciteit

Speciaal voor deze dag hebben we onze technische capaciteit verhoogd en draaien we op een (nerdalert!) 2x sixcore CPU met 96gb geheugen en 6x ssd. Daarmee kunnen we enkele duizenden trouwe Festileakers tegelijkertijd op de hoogte houden van alle ins en outs rondom Pinkpop 2015.

pinkpop-persco-15    pinkpop-persco-15-2

We zien je woensdag!

Pinkpop 2015

Pinkpop vindt dit jaar plaats op 12, 13 en 14 juni 2015 op het Megaland terrein in Landgraaf. Met Muse, Robbie Williams en Foo Fighters hebben we alle headliners voor dit jaar al. Daarnaast is er al een handjevol namen bekend voor de overige spots. De kaartverkoop begint zaterdag 28 februari om 10:00 uur. Weekendtickets gaan voor €180 over de toonbank. Voor een dagticket betaal je €95. Lees hier alles over Pinkpop 2015.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen