Advertisement

Pinkpop 2015 strooit nieuwe namen

pinkpop 2015

Deze morgen komt Pinkpop met een aantal nieuwe namen. Het programma is nu bijna compleet.

Met de komst van Shaka Ponk, Aurora en Coasts op vrijdag 12 juni, Gaz Coombes, Lonely The Brave, Twin Atlantic en Causes op zaterdag 13 juni en met Frank Turner and The Sleeping Souls en Peace op zondag 14 juni is het programma van Pinkpop 2015 op vier namen na compleet. Deze laatste vier namen worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. Eerder werden onder andere Muse, Foo Fighters, Pharrel Williams, Sam Smith, Avicci en Anouk bevestigd.

Check hier de rest van de line-up.

Nog vier acts te gaan

Tijdens de persconferentie gaf Jan Smeets aan dat er nog 13 acts op een later tijdstip worden aangekondigd. Jan Smeets gaf in Paradiso aan bezig te zijn met de boeking van Angus & Julia Stone, Twin Atlantic, James Bay en Lonely The Brave. Van deze namen zijn nu dus Twin Atlantic en Lonely The Brave bevestigd. Het blijft afwachten of Angus & Julia Stone en James Bay nog bij de laatste vier namen zitten. Over James Bay zei Smeets dat deze “hoog op de lijst staat om te tekenen”.

Pinkpop 2015

Pinkpop is dit jaar van 12 tot en met 14 juni in Landgraaf. Er zijn alleen nog kaarten voor de vrijdag beschikbaar. Deze zijn €95,- per stuk. Warm je op voor dit festival met onze Spotify playlist of neem een kijkje op ons YouTube kanaal.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen