Cactusfestival 2015 bevestigt Gabriel Rios en meer

gabriel rios
gabriel rios

Cactusfestival heeft vandaag drie Belgen en een Brit toegevoegd aan het affiche. Gabriel Rios, Het Zesde Metaal, Dans Dans en Benjamin Clementine zullen afreizen naar het festival in Brugge.

Op vrijdag 10 juli maakt Gabriel Rios zijn opwachting op Cactusfestival. Hij speelt daarmee op dezelfde dag als onder andere Grace Jones. Het Zesde Metaal zal net als Balthazar op zaterdag 11 juli spelen. Op zondag 12 juli zijn Dans Dans en Benjamin Clementine toegevoegd aan de line-up. Het programma telt hiermee nu zestien namen en de organisatie belooft snel meer nieuwe namen te zullen delen.

Dagindeling

[one_third]
Vrijdag 10 juli
[list type=”bullet”]

 • Grace Jones
 • Goose
 • Gabriel Rios

[/list]
[/one_third]

[one_third]
Zaterdag 11 juli
[list type=”bullet”]

 • Balthazar
 • John Hiatt
 • Black Rebel Motorcycle Club
 • SOHN
 • Het Zesde Metaal

[/list]
[/one_third]
[one_third_last]
Zondag 12 juli
[list type=”bullet”]

 • dEUS
 • The Kooks
 • Thurston Moore
 • Anna Calvi
 • James Vincent McMorrow
 • Two Gallants
 • Benjamin Clementine
 • Dans Dans

[/list]

[/one_third_last]
Cactusfestival 2015
Cactusfestival vindt dit jaar plaats op 10, 11 en 12 juli in de Belgische stad Brugge. Het festival boekt zowel nationale als internationale artiesten en weet met het programma jaarlijks zo’n 25.000 mensen te trekken. In 2014 waren Selah Sue, The Afghan Whigs en Massive Attack headliners. De ticketverkoop voor de editie van 2015 is reeds begonnen. Er zijn voor Cactusfestival onder andere dagtickets, combitickets en weekendtickets beschikbaar. Je aanwezigheid kost daarmee tussen de 45 en 105 euro.