Advertisement

Exit 2015 viert feest met Manu Chao

Exit Festival Live

Het Exit Festival in Servië bestaat dit jaar 15 jaar en hebben een nieuwe headliner aan het affiche toegevoegd om dat te vieren. Manu Chao zal met de band La Ventura de Main Stage beklimmen. 

Manu Chao is een van de boegbeelden van de wereldmuziek. Deze Franse zanger van Spaanse afkomst scoorde een grote hit met Me Gustas Tu. Naast muzikant is Manu Chao een activist en zijn nummers bevatten dan ook vaak een politieke boodschap. Dat zal je als festivalbezoeker misschien niet direct opvallen, Chao zingt namelijk naast het Engels ook in onder andere het Arabisch, Frans en Spaans.

Met deze nieuwe naam begint het programma steeds meer vorm te krijgen. Eerder werden al onze landgenoten Hardwell en Martin Garrix en het Britse Faithless aangekondigd.

Exit 2015

Het EXIT Festival vindt dit jaar plaats van donderdag 9 tot en met zondag 12 juli. Na afloop verhuist het festival naar de kust van Montenegro om van donderdag 16 tot en met zaterdag 18 juli verder te feesten tijdens het Sea Dance Festival, dat tijdens afgelopen Eurosonic / Noorderslag werd uitgeroepen tot beste middelgrote festival van Europa in 2014. Tickets voor het EXIT Festival kosten slechts €122. Momenteel is er een tijdelijke actie waarbij bij online aankoop van vier festivaltickets een gratis vijfde festivalticket wordt verstuurd. Meer info, de volledige line-up en tickets zijn te verkrijgen via www.exitfest.nl.

 

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2021

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 8-11 juli 2021
Line-up
David Guetta
Paul Kalkbrenner
DJ Snake
Tickets Niet meer beschikbaar.