App Pinkpop 2015 online

Pinkpop Banner I Love Pinkpop 2012

De kriebels voor Pinkpop 2015 nemen toe. Zo kwam met Pinksteren nog het blokkenschema nog online en zojuist is ook de app geüpdate.

De mensen die de app van vorig jaar nog op hun telefoon hadden staan, hebben de update waarschijnlijk al meegekregen. Alle content van 2014 is inmiddels vervangen door up to date informatie over de 2015-editie van Pinkpop. Wanneer je de app downloadt, opent zich direct een playlist met songs van Pinkpop-artiesten. Op deze Spotify Radio kun je je eigen tijdschema inspireren. Ieder nummer is voor 30 seconden te horen. Onder de playlist is uiteraard de aftelkalender te zien. Nog maar 13 dagen op de teller!

Verder is het mogelijk om hartjes uit te delen aan je favoriete artiesten, waarmee je je eigen schema maakt. Op het festival ontvang je dan notificaties wanneer die artiesten beginnen met spelen. Maar je kunt ook zelf even plannen via het tijdschema.

Downloaden dus! De app is in de Google Play en App Store te vinden onder de naam ‘Pinkpop 2015’. En als je dan toch aan het downloaden bent, vergeet dan de Festileaks App ook niet. Direct op de hoogte van het laatste festivalnieuws en een pushbericht bij belangrijke aankondigingen!

Pinkpop 2015

Pinkpop vindt dit jaar plaats op 12 tot en met 14 juni in Landgraaf. Er zijn alleen nog kaarten voor de vrijdag beschikbaar. Deze kosten €95,- per stuk.

Op onze Pinkpop 2015 pagina lees je als eerste alle nieuws , geruchten of bevestigingen voor het Pinkpop programma 2015. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen