Jessie Ware en meer voor Cactusfestival 2015

Deze middag maakte de organisatie van het Cactusfestival de komst van onder andere Jessie Ware bekend. Ook werd de invulling van het offstage reeds bekend gemaakt. 

Naast Jessie Ware zijn ook Perfume Genius en Jake Isaac & Band aan de line-up toegevoegd. Met deze drie nieuwe namen staat de teller nu op negentien acts. Zo zullen o.a. ook The Kooks, Gabriel Rios en Balthazar aanwezig zijn op het festival.

Naast de optredens laat het Cactusfestival zich ook van een andere kant zien, met een internationaal aanbod van delicatessen, kinderanimatie en een unieke aankleding van het park – ook wel het offstage genoemd. Zo zal de foodmarket voorzien zijn van hapjes uit Italië tot India en zal Georges Cuvillier het terrein voorzien van fenomenale bamboeconstructies.

Cactusfestival 2015

Het Belgische Cactusfestival zal dit jaar plaatsvinden op 10, 11 en 12 juli in Brugge. Het festival weet jaarlijks zo`n 25.000 bezoekers te trekken. De ticketverkoop is reeds van start gegaan. Een weekendticket is aan te schaffen voor een bedrag van €105,-. Dagkaarten zijn te koop voor €45,- tot €55,-. Voor meer informatie over de tickets en het festival check je de website van Cactusfestival 2015.