‘The Who laatste headliner Glastonbury 2015’

The Who

Volgens The Sun is The Who de derde en laatste headliner van Glastonbury 2015. De Engelse krant  maakte dit afgelopen weekend bekend op hun website.

In eerste instantie leek de bewering van The Sun te kunnen worden weerlegd. The Who gaf namelijk in het weekend van Glastonbury een concert in Parijs. Kaarthouders voor dit concert hebben gisteren echter een mail ontvangen waarin staat dat het optreden gecancelled is. Ook op de Franse website van Ticketmaster wordt inmiddels een nieuwe datum getoond.

Dat de Britse rockers deze zomer op het festival staan is nog niet door Glastonbury zelf bevestigd. Eerder maakte organisator Michael Eavis bekend dat de laatste headliner op 1 juni onthuld zal worden. Volgens The Sun wordt zo lang gewacht omdat The Who nog een concert in Hyde Park te verkopen heeft.

Ook Noel Gallagher en Paul Weller op Glastonbury

Rocklegendes Roger Daltrey en Pete Townshed geven deze zomer meerdere concerten in Amerika en Europa tijdens hun 50th-anniversary tour. Zo staan ze onder meer in Hyde Park en begin juli in de Ziggodome. The Sun beweert dat het optreden op Glastonbury een “dream night for rock fans” zal worden. De band zou namelijk support krijgen van landgenoten Noel Gallagher en Paul Weller.

Glastonbury 2015

Glastonbury vindt dit jaar plaats van 26 tot en met 28 juni, tegelijkertijd met Rock Werchter. Eerder werd al bekend gemaakt dat de heren van de Foo Fighters de vrijdag afsluiten en Kanye West de zaterdag. Alle 175.000 kaarten vlogen nog voor een enkele naam bekend was gemaakt over de toonbank. Wil je The Who toch nog zien? Kaarten voor de vijfstigste verjaardag van de Britten in de Ziggo Dome zijn nog volop beschikbaar en koop je hier!

Glastonbury Logo

Glastonbury 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Pilton, Verenigd Koninkrijk
Datum 28-30 juni 2024
Line-up
SZA
Coldplay
Dua Lipa
SZA, Coldplay, Dua Lipa +91 meer
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.