Advertisement

Video: Kasabian op Roskilde 2014

Kasabian Roskilde 2014 YouTube
Kasabian Roskilde YouTube

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: ‘Kasabian op Roskilde 2014’.

Deze week werd de dagindeling voor Sziget gepresenteerd. Bovendien bracht de organisatie de opvallende uitspraak naar buiten dat de headliners wel eens tegen kunnen vallen dit jaar. Zowel Robbie Williams en Florence and The Machine worden nu in ieder geval als headliner gepresenteerd op de website. Andere namen op het Hongaarse festival zijn Alt J, Foals, Limp Bizkit en Kasabian. Deze laatste band is deze zomer ook aanwezig op diverse andere festivals. Tijd om op te warmen dus!

Vorig jaar kwam alweer het vijfde studioalbum van Kasabian uit. 48:13, genoemd naar het totaal aantal minuten van het album, zorgde ervoor dat zij in 2014 al op verschillende weides te zien waren. Ook dit jaar zijn ze weer present op de festivals. Onder andere Rock Werchter, Rock en Seine en Sziget staan op de planning. Voor Sziget zijn nog tickets beschikbaar. Maar afgelopen week was er meer nieuws rondom Kasabian. Ze doen in juni namelijk twee warm up shows in Nederland.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneer knop hieronder!%CODE1%