Nieuwe toiletten op Rock Werchter 2015

Rock Werchter Festival

Termen als ‘dixieland’ of ‘dixiedome’ zal de doorgewinterde festivalganger nauwelijks nieuw in de oren klinken. Vanaf dit jaar zijn die termen aan Rock Werchter niet meer besteed; het Belgische festival vervangt het chemische toilet namelijk.

Vanaf donderdag kunnen bezoekers gebruik maken van één van de 648 vacuümtoiletten die in het festivalpark staan. Deze toiletten ogen als normale wc’s en zijn voorzien van een porseleinen pot. Grootste voordeel is dat ze makkelijk schoon te houden zijn en nauwelijks ruiken naar vreemde luchtjes. Dat maakt de gang naar het toilet toch net even een stuk aangenamer én comfortabeler. Of de nieuwe wc’s daadwerkelijk een verbetering zijn, lees je in ons Rock Werchter 2015 festivalrapport dat na het festival zal verschijnen.

Rock Werchter 2015

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 28 juni 2015. Er zijn enkel nog kaarten beschikbaar voor vrijdag 26 juni. Een dagticket is voor €95,- te verkrijgen. Voor de overige dagen en het gehele weekend heeft Rock Werchter de Ticket Exchange Desk geopend. Check hier alle informatie rondom Rock Werchter 2015.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen