Advertisement

Rock Werchter komt met blokkenschema

Rock Werchter Festival

Met nog 27 dagen op de teller komt Rock Wercher met het blokkenschema. Hierin is ook de vervanging van Sam Smith te zien.

Volgende maand is Rock Werchter, dus komt de organisatie vandaag met het blokkenschema. Sam Smith zijn spot is ingewisseld voor die van The Tallest Man On Earth. The Last Internationale, de band rondom Rage Against The Machine drummer Brad Wilk, heeft ook een plaats op het affiche gekregen. Het tijdschema is hier te lezen, maar er is ook meteen een handig blokkenschema opgedoken.

De eerste dag wordt het al kiezen. James Bay of Rise Against? Caribou of toch Chemical Brothers? Allemaal keuzes voor de eerste lastige dag. Ook Patti Smith and her band perform Horses en Florence And The Machine zijn tegelijk. Verder spelen de Foo Fighters maar liefst 2,5 uur, maar als je SBTRKT of Elbow helemaal wil zien moet je daar toch een stukje van missen. Wat opvalt is dat er tijdens de headliners vooral Nederlandse en Belgische artiesten in de tent te zien zijn. Dit zijn onder andere Oscar And The Wolf, Magnus en Selah Sue.

De tweede dag is het kiezen tussen Ben Howard en The Cat Empire, waarna het rennen is om Alt-J te zien. Mocht je Pharrel Williams niet hoeven zien, is Magnus het alternatief. Wordt het zaterdag Hozier of Seinabo Sey? Lenny Krevitz of Selah Sue? En sta jij in de avond los te gaan bij The Prodigy of juist bij De Jeugd Van Tegenwoordig? De laatste dag spelen The Counting Crows tegelijk met Fink. Mocht je Die Antwoord helemaal willen zien en vooraan willen staan bij Muse wordt het een lastig verhaal, want die overlappen elkaar ook gedeeltelijk. Gelukkig speelt Muse twee uur om het festival mee af te sluiten. Helaas moeten we het wel zonder drones doen.

Rock Werchter 2015

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 28 juni 2015. Er zijn enkel nog kaarten beschikbaar voor vrijdag 26 juni. Een dagticket is voor €95,- te verkrijgen. Voor de overige dagen en het gehele weekend heeft Rock Werchter de Ticket Exchange Desk geopend. Check hier alle informatie rondom Rock Werchter 2015.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen