Benicàssim 2016 bevestigt Muse, The Chemical Brothers en meer

De organisatie van Benicàssim 2016 heeft zojuist weer een worp gedaan: twaalf nieuwe acts zijn aan de line-up van het Spaanse festival toegevoegd. Onder de bevestigingen zijn Muse, The Chemical Brothers en Disclosure.

Ook Massive Attack, The 1975, The Vaccines, Catfish And The Bottlemen, Hinds, Kero Kero Bonito, Soledad Vélez en Perlita  zijn aan het affiche toegevoegd. Eerder maakte de organisatie onder meer de komst van Kendrick Lamar, Jamie XXMajor Lazer al bekend.

Een week na Benicàssim 2016 kan je in de Nederlandse achterhoek weer losgaan tijdens Zwarte Cross 2016, het is dus goed mogelijk dat enkele artiesten een enkeltje Gelderland nemen. Vorig jaar stonden namen als The Prodigy, Blur en Florence + The Machine nog in de Spaanse badplaats.

Benicàssim 2016

Benicàssim vindt komend jaar plaats van 14 t/m 17 juli. Net als in voorgaande jaren staat het festivalterrein in het Spaanse Benicasim, op een uur afstand van Valencia en drie uur van Barcelona. De ticketprijs ligt op dit moment op €100,-. De prijs voor een VIP ticket ligt op €250,- deze zijn tot 17 januari beschikbaar. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om jouw slaapplaats te upgraden naar een villacamp! Dit kan al voor €80,-. Voor meer informatie over de line-up en tickets check je de website.

FIB Benicàssim Logo

FIB Benicàssim 2023

Locatie
Spanje
Benicàssim, Spanje
Datum 13-16 juli 2023
Tickets Kopen